MBI

De Steenmeesters
Voor elke tuin een passende terrasoplossing. Dat is de visie van MBI. Ons assortiment is opgebouwd uit budgetvriendelijke betontegels tot zeer exclusieve keramische tegels. Welke textuur, formaat of kleur je ook zoekt, MBI heeft het! MBI heeft vier productielocaties verspreid over Nederland. In Kampen en Aalst maken wij onze tuintegels, bandjes en blokken. In Nieuw-Lekkerland maken wij GeoCeramica® en uit Veghel komen de klinkers voor de openbare bestrating vandaan. Met ca. 400 Steenmeesters maken wij Nederland elke dag een stukje mooier. Daarnaast zorgt MBI ook voor de distributie en verkoop van andere merken, waaronder ACO afwateringsgoten, Wienerberger keramische straatklinkers en het exclusieve Italiaanse keramiek van Mirage.

Onze zeer uitgebreide collectie vind je in de online catalogus www.mbituin.nl of haal onze, maar liefst 400 pagina’s tellende, Tuinbrochure 2021 af bij je vakhandel. 

MBI staat altijd voor kwaliteit dus ook van de budgetvriendelijke terrasoplossingen mag je een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding verwachten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn na de verwerking, dan staat onze serviceafdeling voor je klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken voor een tevreden klant. 

Als hovenier speel jij een belangrijke rol in het perfecte tuinplaatje. De verwerkingsvriendelijkheid van materialen en het risico-aspect vinden wij ook belangrijk. De collectie GeoCeramica® is hier een goed voorbeeld van. Alle gebruiksvoordelen van keramiek gecombineerd met het verwerkingsgemak van een betontegel! Ook al verkopen wij onze sierbestrating via jouw vakhandel, wij staan altijd open voor jouw feedback of vragen. Deze kun je altijd stellen via het contactformulier op onze site. Aanmelden voor onze hoveniersnieuwsbrief kan ook, dat doe je ook door het formulier in te vullen en het hokje “op de hoogte gehouden worden” aan te klikken. 

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in onze branche. Je kunt er vanuit gaan dat MBI de producten op de meest duurzame wijze produceert. In het proces maken wij gebruik van 100% groene energie afkomstig van eigen windmolens en zonnepanelen. De grondstoffen komen van verantwoorde bronnen en wij maken gebruik van een groot percentage gerecyclede materialen. Ook levensduur is een aspect van duurzaamheid en daarom staat kwaliteit bij De Steenmeesters voorop. Voor jarenlang tuinplezier!

MBI B.V.
Haatlandhaven 11
8263 AS Kampen 

E: [email protected]
W: MBI.nl

Direct contact met MBI