TERRAZZA MC

Innovators in green technology
Terrazza MC fabriceert en commercialiseert een gamma reinigings- en onkruidborstels voor de professionele tuinaannemer, hovenier, tuinbouwer, aannemingsbedrijf en steden en gemeenten.

Dankzij de gepatenteerde technologie van de Terrazza borstels wordt de oppervlakte gereinigd en worden het onkruid en de mossen uit de voegen gehaald van allerhande soorten verharde oppervlaktes, uitgevoerd in klinkers, beton, natuursteen, hout, enz.,…

De TMC kit, de Weedee PRO, de Geotex PRO en de nieuwste Wallee PRO bieden de groen professional de gelegenheid om op een 100 % ecologische manier (zonder detergenten of chemische middelen, noch hoge druk), enkel gebruikmakend van water , terrassen, paden en parkings te reinigen en onkruidvrij te maken.

Applicaties op verschillende niveaus
Terrazza MC biedt de groen professional de gelegenheid om met de kit TMC allerhande verhardingen in natuursteen, hout, beton, kleiklinkers te reinigen , zonder beschadiging van het oppervlak of de omgeving en dit op een 100 % ecologische manier, zonder gebruik te maken van chemische middelen of hoge druk of stoom.

De Weedee PRO , onkruidmachine, kan worden aangewend voor grote oppervlaktes onkruidvrij te maken. Multifunctionaliteit troef door het feit dat men verschillende borstels voor verschillende toepassingen heel gemakkelijk kan wisselen en inzetten.

De Geotex PRO is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de noden en eisen van de kwekerijen . De GeoTECH borstel reinigt op korte tijd geotextiel zonder het te beschadigen. De Geotex PRO kan worden ingezet voor de gehele infrasturctuur , zowel binnen als buiten.

De Wallee PRO is de ideale tool om zowel horizontale als verticale oppervlaktes te reinigen. Muurtjes, omheiningen, kweektafels, etc.,… met de handige lichtgewicht machine kom je ook in alle moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes.

Voor en door professionals
Met de strenge maatregels in verband met het gebruik van onkruidverdelgers en de doorzettende trend en vraag naar duurzaamheid biedt Terrazza MC de groene professionals de mogelijkheid om op een 100 % ecologische manier verhardingen onkruidvrij te maken en te reinigen, met respect voor het milieu. Dankzij de gepatenteerde borstels en de speciaal ontwikkelde technologie van Terrazza MC is werken met de machines tijdbesparend en rendabel.

De groen professional kan vrijblijvend een offerte of demonstratie aanvragen.

Bij levering is een grondige opleiding voorzien en er is tevens een goede dienst na verkoop waar je altijd terecht kan met vragen over de machine, over te reinigen oppervlaktes etc.,… 

Interesse in een reiniging of nog vragen?

T: +32 (0) 475 308 427 
E: [email protected] 
Facebook klik hier
Twitter klik hier

Direct contact met TERRAZZA MC