TerrazzaMC

Ecologische reinigings- en onkruidborstelsystemen

Terrazza MC® fabriceert en commercialiseert een gamma reinigings- en onkruidborstelsystemen  voor de professionele tuinaannemer, hovenier, tuinbouwer, boom-en plantenkweker, aannemingsbedrijf en steden en gemeenten.

Dankzij de gepatenteerde technologie biedt Terrazza verschillende oplossingen die alle soorten oppervlaktes uitgevoerd in klinkers, beton, natuursteen, hout, etc.,.. kunnen reinigen en worden de mossen en het onkruid  uit de voegen verwijderd. Er is eveneens een oplossing voor het reinigen van geotextiel bij boom- en plantenkwekers.

De TMC® kit,  de Weedee PRO®, de Geotex PRO® ,Wallee PRO® en de nieuwste Omni PRO®  bieden de groen professional  de gelegenheid om op een 100 % ecologische manier (zonder detergenten of chemische middelen, noch hoge druk), enkel gebruikmakend van water , terrassen, containervelden, paden en parkings te reinigen en onkruidvrij te maken.

De nieuwe modellen Geotex PRO® en Weedee PRO® zijn nu ook verkrijgbaar met batterij, wat dubbele troeven oplevert qua ecologische voetafdruk.

Dankzij de oplaadbare batterij geeft de E-machine geen uitstoot en is ze CO2-neutraal en bovendien zijn chemische middelen helemaal uitgesloten bij het gebruik van deze machine.

Je vindt ons volledig assortiment online op https://www.terrazzamc.be .

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/TerrazzaMC/   en Instagram https://www.instagram.com/terrazzamc/Terrazza MC®
Stockstraat 38
9770 Kruisem
Belgie

+32 (0) 475 30 84 27
[email protected]
www.terrazzamc.be

Direct contact met TerrazzaMC