Rufast

Service, flexibiliteit, kwaliteit en innovatie bij Rufast BV!
Rufast BV® is dè groothandel in pneumatische- en gashechtmachines en aanverwante artikelen. We hebben meer dan 5.000 verschillende bevestigingsmaterialen nieten, spijkers en schroeven en met ons magazijn vol met opgeslagen goederen kunnen we zeggen dat we één van de grootste groothandels zijn voor de bouw en industrie. In onze showroom hangt een uitgebreid assortiment van niet- en spijkerapparatuur, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. Ook voor de diverse schroefsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Rufast BV® levert een scala aan sterk en krachtig gereedschap voor het nagelen en schroeven op verschillende manieren. Verder vindt u bij ons alle soorten en maten bevestigingsmaterialen, waaronder (systeem)schroeven, spijkers & nagels, nieten & krammen en overig bevestigingsmateriaal. (Systeem)schroeven:

Het schroevenprogramma van Rufast BV® bestaat uit systeemschroeven op strip, rol of band en uit losse schroeven in verschillende uitvoeringen en lengtes. De daarbij behorende pneumatische-, elektrische- en gasapparaten leveren wij ook.

Tackscrew®
Eén van de meest succesvolle formules van Rufast BV® is de Tackscrew®. Deze ‘schietschroeven’ worden in het hout geschoten doormiddel van een roltacker, net als bij rolspijkers. De schietschroeven worden het meest gebruikt voor het snel maken van tuinschermen door de tuinhoutbranche, bekistingen door de verpakkingsbranche en elementen/houtconstructies door de timmerbranche.

De schietschroeven zijn echte schroeven, met een echte draad. Ze worden erin geschoten met een tacker en eventueel eruit gedraaid met een schroevendraaier. De geschoten schroeven op rol zorgen voor veel tijdwinst!

Spijkers & nagels
Rufast BV® heeft een breed assortiment nagels, spijkers en brads op voorraad en kan daardoor direct inspelen op uw vraag. Onze spijkers, nagels en brads passen probleemloos in alle merken rol- en stripapparaten.

Nieten & krammen
Bij Rufast BV® kunt u terecht voor kleine en grote nieten, middelzware en zware krammen, welke voor diverse branches worden gebruikt. In gegalvaniseerd en RVS uitgevoerd in verschillende pootlengtes. Deze materialen kunnen veelal in alle merken apparaten.

Rufast BV® levert aan bouw, (tuin)- houtbouw en industrie praktisch alle hechtapparatuur en de daarvoor geschikte nieten, spijkers en (systeem)schroeven. Voor nagenoeg ieder hechtwerk biedt Rufast BV® u een pasklare oplossing, dankzij de jarenlange ervaring en productkennis. Omdat Rufast BV® haar producten zelf importeert, kunnen we kwaliteit waarborgen en leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Innovatie is het sleutelwoord bij Rufast BV®. Jaarlijks ontwikkelen wij meerdere nieuwe producten om de snelheid en de kwaliteit van uw werk te verbeteren. Deze kennis is terug te vinden in het moderne en uitgebreide programma. Door onze grote voorraad, snelle levering en eigen reparatie afdeling bieden wij een klantgerichte service.

Rufast BV
Vimmerik 2b
5253 CB Nieuwkuijk

073-6330300

www.rufast.nl 

Direct contact met Rufast