LuxxOut

Langer Buiten Leven
Pergola zonwering Solem
LuxxOut is ontwerper en producent van een manueel bedienbaar zonweringsysteem dat eenvoudig te monteren is in een bestaand frame of pergola. Deze zonwering met de naam Solem is al sinds jaar en dag een begrip in het assortiment van het Barneveldse LuxxOut. Het doek is gemakkelijk in één handeling door de soepele geleiders open en dicht te schuiven. Om zo in no-time beschut te zitten, of juist niet natuurlijk. Kortom: flexibiliteit, gemak en kwaliteit onder één stijlvol dak.
LuxxOut is ontstaan vanuit de vraag waarom windschermen en zonweringen vaak eigenlijk zo standaard zijn? Terwijl het landschap van tuinen, terrassen en balkons zich juíst laat kenmerken door diversiteit en uniciteit. Zo begon de ontdekkingsreis om hier zo flexibel mogelijk op in te spelen en werd in 2009 het allereerste ontwerp voor een LuxxOut-windscherm geboren. Dankzij de in de daaropvolgende jaren opgebouwde (klant)ervaringen hebben zij inmiddels een ruim assortiment aan even innovatieve als flexibele terrasschermen en zonweringen van topkwaliteit weten te ontwikkelen voor iedereen die van een buitengewoon buitenleven, én een beetje luxe, houdt. Solem is daar een sprekend voorbeeld van.

Oprolbare terrasschermen
LuxxOut ontwerpt en produceert oprolbare terrasschermen voor iedereen die maximaal wil genieten van terras, tuin en balkon. In de loop van de jaren zijn er een drietal types ontworpen, ieder met z’n eigen oriëntatie. Zo is de één van links naar rechts, en de ander van boven naar beneden oprolbaar. Met de verschillende doektypes kunnen de terrasschermen als wind-, zonne-, regen-, en/of privacy scherm gebruikt worden.

Inova
De Inova biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden en voorziet maximale privacy om volop te kunnen genieten van het buitenleven. Een veelzijdig horizontaal georiënteerd terrasscherm dat behalve flexibel ook nog eens zeer eenvoudig te bevestigen is.

Vita
In één simpele verticale beweging je plek in de tuin, op het balkon of veranda beschutten tegen invloeden van buitenaf. Dat is in één zin de oprolbare Vita. Een gebruiksvriendelijk terrasscherm die bescherming biedt tegen zon, regen, wind of ‘glurende buren’.

Vento
Evenals de Vita is ook de minimalistische uitvoering Vento verticaal georiënteerd en in een handomdraai in en uit te rollen. Dit windscherm blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, zowel op het gebied van bediening als qua montage.

LuxxOut B.V.
Anthonie Fokkerstraat 41
3772 MP BARNEVELD
The Netherlands
Tel +31 (0)342 490 699

www.luxxout.com

Direct contact met LuxxOut