Michel Oprey & Beisterveld

Dé specialist in natuursteen en keramiek
Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die ontdekt zijn op reizen door de hele wereld en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid. Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux.

Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt.
De collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen ze in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

Showrooms en showtuinen
Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is. Zowel op de locatie in Limburg als in Utrecht kunt u terecht voor een passend advies.
Buiten bevinden zich totaal 6500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt, zodat de natuurlijke nuance volledig tot zijn recht komt. De showrooms en showtuinen van Michel Oprey & Beisterveld zijn vrij toegankelijk voor particulieren en staan volledig in dienst van haar vakhandel.

  • Totaal 6.500 m2 showroom indoor
  • Totaal 6.500 m2 showtuinen outdoor
  • Locatie in Echt en Vianen

Ceramaxx: 3cm keramische tegel
De 3 cm keramische tegels van Ceramaxx zijn verkrijgbaar in de formaten 60x60x3, 30x120x3, 60x120x3 en 90x90x3. Op het gebied van draagkracht, heeft Ceramaxx nagenoeg geen concurrentie. De tegels zijn zó sterk, dat ze zelfs ongebonden op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers is geen enkel probleem en compleet veilig.

Duurzaamheid en gebruiksgemak
Deze innovatie doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen van de welbekende 2 cm dikke keramische tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. De designs zijn haast niet meer te onderscheiden van de originele materialen (natuursteen, beton, hout). Zo combineert keramiek het beste van twee werelden. De gehele collectie van keramische tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn.

Beste kwaliteit
Uiteraard neemt Michel Oprey & Beisterveld alleen de beste kwaliteit op in haar collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s is een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, klassiek of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal!

Havenweg 18
6101 AB Echt

T: +31 (0)475 417000
E: [email protected]
W: mo-b.nl

Direct contact met Michel Oprey & Beisterveld