Yarinde

Tuinplanten, Borderplanten & Haagplanten
Yarinde.nl is dé online plantengids met informatie over alle soorten tuinplanten. Met behulp van Yarinde kunt u planten zoeken op basis van standplaats, bodemsoort, kleuren, vormen, bloeiperiode en ga zo maar door! Van alle soorten vaste planten, heesters, bomen, klimplanten, bodembedekkers en haagplanten vindt u informatie over onder andere het aanplanten, verzorgen, snoeien en combinaties. Yarinde.nl helpt u graag met het samenstellen van uw nieuwe border en tuin. Wij zijn er voor mensen mét- maar natuurlijk ook voor mensen zonder groene vingers.

De plantengids voor iedereen

Aan alles is gedacht. Zo hebben wij speciale pagina’s met ‘lage tuinplanten’ of ‘langbloeiende tuinplanten’. Misschien zoekt u struiken waar egels zich graag in verstoppen? Dan is de pagina ‘egelvriendelijke tuinplanten’ iets voor u. Last van onkruid in uw tuin? Zoek dan in de lijst met ‘onkruidwerende tuinplanten’. Voor elke vraag én voor elk thema heeft Yarinde.nl een speciale pagina ingericht met daarin de bijbehorende tuinplanten. Tuininspiratie nodig? Op Yarinde vindt u planten die prachtig staan in de verschillende tuinstijlen. Denk aan siertuinen, Rotstuinen, klassieke tuinen of diervriendelijke tuinen. Daar vindt u bijvoorbeeld informatie over de verschillende plantsoorten die bijen- en vlinders lokken. Zo verhoogt u de biodiversiteit in uw tuin en draagt u bij het herstel van bedreigde diersoorten in Europa.

Voor uw droomtuin 

Daarnaast bieden wij kant-en-klare borderpakketten aan met daarin tuinplanten die prachtig combineren. Perfect voor mensen die snel een border of tuin willen inrichten, maar niet de tijd hebben om deze samen te stellen. Onze experts zijn elke dag bezig in- en rondom tuinen om de perfecte bordersets samen te stellen. Bent u van plan om een nieuwe border aan te leggen of wilt u uw tuin herinrichten? Met Yarinde.nl bent u zelf in staat om van elke tuin uw droomtuin te maken. Komt u er niet uit én heeft u tuinvragen? Wij denken graag met u mee!

Klik hier voor de kant-en-klare-borderpakketten van Yarinde.nl!

Yarinde
E: [email protected]
T: +31 (0)630300356

Vind ons op Social media
Instagram: Klik hier
Facebook: Klik hier
Youtube: Klik hier

Direct contact met Yarinde