de Schans

De Schans, specialist van de knikmops

De Schans introduceert de RELLY, de eerste minishovel in eigen beheer

Al meer dan 25 jaar is De Schans het adres in Nederland voor alle mogelijke mini-shovels en hulpstukken. De specialisten uit Hedel zijn al jarenlang succesvol importeur van de Belgische Knikmops en in 2022 introduceert het bedrijf de RELLY: haar eerste, volledig in eigen beheer ontwikkelde mini-shovel. ‘Het beste van alles wat we in de markt zijn tegengekomen, gecombineerd in één machine’ aldus een trotse Reinoud van der Schans.

 De nieuwe norm in minishovels

De RELLY is de nieuwe norm in gebruiksgemak en inzetbaarheid.’ zo vervolgt de oprichter van De Schans. ‘We hebben alle vragen bij onze klanten verzameld, onze ervaring en kennis gebruikt en ideeën besproken en daar is de RELLY uitgekomen. Het is op dit moment eenvoudigweg de beste machine in de markt, zo biedt de RELLY bijvoorbeeld in iedere gewichtsklassen het meeste vermogen. Dit jaar komen we met een volledige elektrische machinelijn van 1000 tot 2500 kg eigen gewicht. Ook zijn de RELLY’s voor iedereen in een eigen design en kleurstelling beschikbaar, zoals je dat met een luxe auto ook ziet’. 

Historie

Ruim 27 jaar geleden was het ook Van der Schans die aan de basis stond van de huidige, succesvolle Knikmops. ‘We hebben een enorm aantal trouwe klanten, mensen die hier al jaren komen en die rekenen op onze service en adviezen. Een nieuw tijdperk van Zero Emissie, nieuwe eisen aan werk- en opslaglocaties vraagt om nieuwe inzichten en daarom zijn we met de RELLY gestart. Het idee van de Knikmops is en blijft goed en we blijven die machines ook aanbieden en onderhouden, maar bijvoorbeeld  stratenmakers, hoveniers en de infrabranche vragen vandaag de dag meer en daar spelen wij op in. Sneller reageren op vragen, meer meedenken. Toen maakten we misschien de ‘sportauto’ onder de machines en de RELLY is in die vergelijking de TESLA. Zo kunnen we de komende jaren weer voorop lopen en onze klanten voorzien van de beste producten en de beste service.’De Schans BV
Drielseweg 46a
5321 NC Hedel

T +31 (0) 73-5991750
E: [email protected]
W: deschansbv.nl

Direct contact met de Schans