BIOnyx

100% biologische schoonmaakmiddelen
Terrastegels, eenvoudig, langdurig schoon, zonder te schrobben!
Een oprit en terras zijn steevast het visitekaartje van je woning & tuin! Door de keuze van de juiste stijl en de gepaste materialen krijgt je terras of oprit dezelfde uitstraling als je droomhuis. Maar er is niets vervelender dan groene aanslag op je sierbestrating. Een terras of oprit waar we op uitglijden, moeten we te allen tijde voorkomen. BIOnyx Terras & Opritreiniger kan de groene vuil aanslag eenvoudig en langduriger verwijderen van alle keramische-, beton-, grind-, straatbaksteen, natuursteen- of terrastegels. En dat zonder te schrobben! 

Last van urinegeur in je kunstgras?
Maar hoe kom je er van af? Als er bladeren en takjes op je kunstgras gazon waaien,probeer deze dan zoveel mogelijk direct te verwijderen. Liefst voordat deze zich ontbinden, of voordat er zaadjes gaan ontkiemen in je grasmat. Dit doe je met een harde bezem. Kunstgrasreiniger van BIOnyx, genomineerd voor de Green Innovation Award, reinigt, dood algen, breekt de biofilm af, waardoor de water-doorlaatbaarheid geoptimaliseerd wordt. Zo voorkom je een vuile, gladde & vieze kunstgrasmat. Daarnaast neutraliseert het ook de nare urinegeur van (huis)dieren. Want huisdieren (vaak van anderen), hebben de nijging om hun ontlasting op jouw gazon te doen. En niets speelt en is fijner dan een schoon en mooi groen veld. Biologisch en afbreekbaar en totaal VEILIG voor (huis)dier, tuin(vijver) en milieu. De planten, dieren en vissen kunnen ongestoord doorleven, lekker duurzaam! 

Zo blijven je (hard)hout - en composiet tuinmaterialen mooi!
Veel tuinen zijn er op zijn minst gedeeltelijk mee uitgerust. (Hard)Hout en composiet zijn mooie materialen om mee te werken. Het is geen toeval dat hout en composiet in veel tuinen in grote mate aanwezig zijn, ten opzichte van de hoeveelheid levend groen en steen. Soms wordt het zelfs als ondergrond gebruikt, of als afscheiding tussen tuinen. Denk bijvoorbeeld aan een schutting. Maar hoe kun je er op een verantwoorde en duurzame manier voor zorgen dat dit schoon en netjes blijft? Het schoonmaken van deze hout- en composiet materialen heeft namelijk invloed op de levensduur, het uiterlijk, de uitstraling en misschien zelfs de functionaliteit. Want vuil, vogelpoep of groene aanslag zal verwijderd moeten worden. Bij gebruik van chemicaliën kan composiet of hout beïnvloed worden. Gebruik daarom BIOnyx (Hard)Hout & Composiet Tuinmeubelreiniger. Een biologisch schoonmaakmiddel, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Wil je meer en langer genieten, maak preventief regelmatig schoon. Dat is duurzaam en goed voor het milieu.

Voor meer (klanten)informatie kijk op www.bionyx.nl

BIOnyx
Weissenbruchstraat 13
6717 VW Ede

E: [email protected]
24/7 bereikbaar op 06-37279702

www.bionyx.nl

Direct contact met BIOnyx