Beitz

Dé specialist in beits, olie en verf voor buiten! Ook vloerolie voor binnen.
Beitz is een moderne, online verfwinkel. De winkel is gespecialiseerd in tuinverf en in het speciaal tuinbeits en Hardhout olie. Op de website zijn allerlei producten te vinden voor het onderhouden en decoreren van tuinhout. Uit ervaringen in de houthandel ontdekte de oprichters dat er weinig kennis is in Nederland van het onderhouden van tuinhout. "Hout kan snel lelijk worden als het buiten staat, dit komt met name door de invloeden van het weer. Dankzij zon en regen gaat het verkleuren, krijgt u last van houtrot, schimmel en algen én kunnen er lelijke vlekken ontstaan. Dit kan makkelijk opgelost worden door te beitsen of te oliën." Ook online bleek weinig kennis te zijn op dit gebied. Daarom is Beitz in het leven geroepen. Een online verfwinkel waar alle informatie en benodigde producten te vinden zijn. 

Op de website is ontzettend veel info te vinden. Zo staan er uitgebreide instructies en uitleg bij ieder product en worden er veel blogs geplaatst. Daarnaast maakt Beitz ook handige video's met uitleg en instructies. Op deze manier probeert het bedrijf er voor te zorgen dat u vanuit uw luie stoel alles kunt vinden wat u nodig heeft.

In het assortiment is van alles te vinden. Voor elke klus heeft de webshop iets te bieden. Voor uw schutting, tuinhuis, overkapping, hekwerk of terras. Naast verschillende topmerken zoals Cetabever, Koopmans, Teknos Drywood en Woca vindt u op de website ook het huismerk: Beitz. Dit merk doet qua kwaliteit zeker niet onder van de andere merken. Sterker nog, het merk staat juist bekend om kwaliteit uit het hoogste segment. Naast onderhoudsmiddelen voor tuinhout vindt u bij Beitz ook producten voor houten vloeren, trappen en boten. 

Beitz
Emdenweg 3A
9723TA Groningen

T: 050-2115633
E: [email protected] 
W: www.beitz.nl

Direct contact met Beitz