ECCO Products

Als Belgisch productontwikkelaar en fabrikant van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de buitenomgeving, met een sterke toegevoegde waarde voor de private en publieke ruimte, is ECCO Products een trendsetter op Europees niveau.

 ECCO Products doet een constante analyse van de markt en gaat steeds verder in het ontwikkelen van intelligente producten. We houden de volledige flow in eigen beheer, van ontwikkeling tot verkoop, zo kijken we erop toe om steeds strenge kwaliteitsparameters toe te passen.

Voor de verdeling van onze producten kunnen we rekenen op een selectief netwerk van verdelers die onze producten over heel Europa op de markt brengen. Dit commerciële netwerk wordt ondersteund door sterke en vernieuwende marketingtools. 

ECCOgravel en ECCOdal, waterdoorlaatbare verharding in kunststof van de hoogste kwaliteit!

Waterdoorlaatbare verhardingen zijn hot topic. Maar hoe maakt u nu de juiste keuze? Een belangrijke karaktereigenschap van een duurzame grindmat of grasdal is het basismateriaal. Onze waterdoorlaatbare verhardingen zijn gemaakt uit uiterst sterk HDPE (High Density Polyethyleen). Naast een hoge drukweerstand en wringlastweerstand, zijn onze ECCOgravel en ECCOdal UV- en vorstbestendig en de beste keuze in kwaliteit en duurzaamheid.

Bovenop deze krachtige troeven, beschikt de ECCOdal HD Flex over een eigen specifiek ontworpen design en is dit een 100% recycleerbaar én 100% gerecycleerd product!

Drainbase, dé waterbufferende oplossing voor kunstgras!

Drainbase is vernieuwend op het gebied van toepassingen met kunstgras en combineert de positieve eigenschappen van kunstgras met de mogelijkheid tot bufferen en infiltreren van het regenwater. Drainbase vangt het doorsijpelende hemelwater op, buffert het onder de tegel en laat het vervolgens infiltreren in de grond. Dit vergroot de duurzaamheid van uw kunstgras aanzienlijk.

ECCOborders, voor een perfecte afwerking van uw project!

Onze kantopsluitingen zijn ontworpen om op een eenvoudige, snelle en esthetische manier tuinpaden, terrassen, bloem- en grasperken, parkeerplekken of opritten van een mooie afwerking te voorzien.

ECCOborders Easyfix is conceptueel bedacht op basis van de input van de professionele gebruikers. De Easyfix LI/CS zijn verkrijgbaar in Cor-tenstaal en Galva uitvoering. De Easyfix LI (linear) is zowel te gebruiken in rechte lijnen als in licht glooiende vormen en rechte hoeken. De Easyfix CS (custom shape) is uiterst plooibaar en aanpasbaar naar alle mogelijke vormen in uw project. 

ECCOborders Betotop zijn kwalitatieve profielen om betonnen boordstenen af te werken, dit zowel voor nieuwe projecten als renovatieprojecten waarin reeds betonnen afboordingen staan. Deze profielen zijn zelfklemmend, waardoor ze na plaatsing niet meer kunnen verschuiven. Bovendien worden onregelmatigheden (in hoogte) tussen betonnen boordstenen onderling door de lengte van Betotop perfect opgevangen.

Ontdek het volledige aanbod op: www.eccoproducts.eu 
Poelstraat 167
9820 Merelbeke
België

T: +32 9 247 00 25
E: [email protected]
W: eccoproducts.eu 

Facebook: www.facebook.com/ECCOproducts
Instagram: www.instagram.com/eccoproducts/
Linkedin: www.linkedin.com/company/ecco-bvba
Pinterest: www.pinterest.com/eccobvba/
Youtube: www.youtube.com/user/EccoProducts

Direct contact met ECCO Products