Wildkamp

Technische groothandel voor vakman en handige particulier
Als totaalleverancier voor de groene sector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn voor hoveniersbedrijven, gemeentelijke groen afdelingen en tuin- en landschapsarchitecten. Daarnaast biedt Wildkamp ondersteuning op maat bij de uitvoering van projecten als het aanleggen van beregeningsinstallaties of infiltratiesystemen.

Waar kan Wildkamp u bij helpen?
Ondersteuning bij diverse groenprojecten, denk hierbij aan:
● Advies op maat voor een complete beregeningsinstallatie
● Hemelwaterafvoer
● Regenwaterinfiltratie
● Regenwateropvang & hergebruik
● Pompen voor huis & tuin
● Vijveroplossingen 

De specialisten van Wildkamp beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van de producten en hebben veel ervaring met toepassingsmogelijkheden. Hierdoor levert Wildkamp een belangrijke bijdrage bij het begeleiden en uitvoeren van projecten. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid netwerk van bedrijven die gedurende het gehele proces een rol kunnen spelen. Meer weten over de maatwerk opties? Neem contact op met één van onze specialisten.

Beregeningsplan op maat
Met de droge zomer van de laatste jaren is duidelijk dat een goede voorbereiding voor tuinen uiterst belangrijk is. De kans op hittegolven wordt door klimaatverandering steeds groter. Een goede beregeningsinstallatie wordt dan ook een steeds essentiëler onderdeel voor iedere tuin. Meer weten over beregening? Vraag direct een beregeningsplan op maat aan. Onze specialisten denken graag met u mee 

Regenwaterinfiltratie, opvang en hergebruik
Door regenwater af te koppelen van het riool wordt overlast zoveel mogelijk voorkomen. Na het afkoppelen kan regenwater slim gebruikt worden door het te infiltreren of op te vangen, om het later te kunnen hergebruiken.

Bijna alle gemeenten zijn al bezig met het afkoppelen van regenwater. Ondergelopen straten en tuinen tijdens stortbuien moeten verleden tijd worden, wanneer gebouwen hun eigen regenwater opvangen en hergebruiken of infiltreren. Daarnaast hebben ook tuinen minder last van de droogte wanneer er slim gebruik wordt gemaakt van regenwater.

Infiltreren kan op verschillende manieren, van DIY infiltratiekrat tot infiltratieputten, voor iedere situatie is er een passende oplossing van Rawinso. Daarnaast zijn er complete hergebruik systemen waarmee regenwater opgeslagen kan worden, zodat het hergebruikt kan worden voor het doorspoelen van het toilet, de wasmachine of het besproeien van de tuin.  

Assortiment
Het uitgebreide assortiment artikelen van Wildkamp is direct uit voorraad leverbaar. Ga direct naar een vestiging bij u in de buurt of laat uw bestelling de volgende werkdag op locatie leveren. De leverings- en afhaal opties zijn zeer uitgebreid, bekijk de mogelijkheden online.  

Wildkamp hoofdkantoor
Dedemsvaartseweg Zuid 59
7775 AC Lutten

T: 0523 - 68 75 00
E: [email protected]
W: wildkamp.nl 

Direct contact met Wildkamp