Wildkamp

Technische groothandel voor vakman en handige particulier

Alles voor de groene sector!

Wildkamp is een technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van watertechniek. Wij helpen de agrarische sector, hoveniers, installateurs, de recreatiesector, bouw en industrie oplossingen te vinden voor hun technische uitdagingen. We hebben een breed assortiment, maar onze mensen maken het verschil. Dat zijn onze kenners die verstand hebben van de verschillende sectoren en weten waar ze over praten.

Van beregening, druppelbevloeiing en pompen tot tuinverlichting, gereedschappen en kruiwagens. Het assortiment dat wij jou als hovenier bieden is ongekend breed en biedt alles wat nodig is voor de aanleg en onderhoud van tuinen. We vinden het belangrijk dat jij werkt met de beste materialen en gereedschappen. Daarom houden we de technische markt nauwlettend in de gaten en zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en methodieken op dit gebied. Niet alleen om ons assortiment up-to-date te houden maar ook om jou van deskundig advies te kunnen voorzien. Wij blijven bij de tijd zodat we jouw werk als hovenier gemakkelijker maken.

We adviseren over passende oplossingen. Door het maken van een beregeningsplan of een infiltratieberekening of simpelweg door het juiste product te vinden, helpen we onze klant verder. Met diepgaande technische kennis zorgen we elke dag dat onze klanten kunnen versnellen, verbeteren en verduurzamen. Met 46 vestigingen, een uitgebreide webshop, handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij.

Assortiment:

•                    Beregening

•                    Druppelbevloeiing

•                    Sproeiers

•                    Tyleen waterleidingen

•                    Unifit koppelingen

•                    Unidelta koppelingen

•                    Slangen & koppelingen

•                    LED tuinverlichtingWildkamp
Postbus 93
7700 AB DEDEMSVAART

0523 - 68 75 00
[email protected]
wildkamp.nl 

Direct contact met Wildkamp