Spring naar hoofdcontent
Become-IT
Become-IT

Become-IT

Suite MKB bedrijfssoftware
Become-IT
Become-IT is al 20 jaar een stabiele en betrouwbare organisatie met landelijk vele vaste klanten. De bedrijfsnaam staat voor wording, ontwikkeling en groei. Sinds juli 2020 staat de slogan 'Tijd voor het échte werk' centraal in de communicatie en werkwijze. De slogan verwoordt de kunde op het gebied van bedrijfssoftware waardoor ondernemers tijd hebben voor datgene wat ze graag doen. Dit kan vakwerk zijn of tijd voor ontspanning.

Become-IT heeft een kantoorvestiging in Ermelo. Gemeente Ermelo is centraal gelegen op de Veluwe en biedt een prachtig leef- en werkklimaat. Dit gunt Become-IT ook toekomstige generaties en daarom onderneemt het bedrijf op een duurzame manier. De consultants van Become-IT helpen vakmensen graag met een oplossing die past bij hun branche, werkwijze en wensen. Ze kijken zoveel mogelijk of dit met het online product Suite MKB kan worden ingevuld en zo niet dan wordt het op maat gemaakt.

Suite MKB
Dé alles-in-één bedrijfssoftware Suite MKB van Become-IT werkt onder je eigen domeinnaam met een pc, tablet of smartphone. Suite MKB is geschikt voor bedrijven in dienstverlening, handel en transport. De software is bereikbaar en betaalbaar gemaakt voor midden- en kleinbedrijven vanaf 3 medewerkers. Persoonlijk contact is erg belangrijk. Klanten krijgen hun eigen consultant direct aan de lijn. In de werkwijze van Become-IT zit een hoge mate van transparantie en digitale communicatie die doorgevoerd is in het product Suite MKB. Belangrijkste instrument hierin is het klantenportaal waarin klanten alles kunnen zien, volgen, accorderen en afrekenen

Voor schilders
Bij een schildersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle schilders aan, hoe hou je overzicht over alle projecten en hoe zorg je dat de urenbriefjes snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is Suite MKB de oplossing: van relatiebeheer tot boekhouding. Met de makkelijke en overzichtelijke software voor schildersbedrijven kun je veel tijd en geld besparen. Er wordt gewerkt via een browser, je kunt hiermee op elk moment vanaf elke locatie op elk apparaat werken in de online versie van de Suite. Door gebruik te maken van de app is deze ook op je telefoon erg handig te gebruiken. Door de optimale processen van offerte naar factuur kan je snel werken en doe je weinig dingen dubbel.

Become-IT
Become-IT
Become-IT
Become-IT