Spring naar hoofdcontent
Hitachi
Hitachi

Hitachi

Hitachi Construction Machinery
Hitachi mini graafmachines ZX19-6
Hitachi mini graafmachines ZX19-6

Hitachi Construction Machinery Nederland is al ruim 50 jaar een toonaangevende leverancier van graafmachines in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan machines die geschikt zijn voor hoveniers, groenvoorziening en grondverzet. Dit zijn onder andere minigravers, mobiele graafmachines en wielladers. Daarnaast bestaat het assortiment uit 4 elektrische graafmachines in de klasse tussen 2,3 en 15 ton.

Met betrekking tot minigravers biedt Hitachi Construction Machinery Nederland verschillende modellen aan, waaronder de ZX10U-6, ZX19U-6, ZX38U-6 en ZX65USB-6. Deze mini graafmachines zijn ontworpen met het oog op kracht en efficiëntie, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden, zoals graafwerkzaamheden en precisiewerk in krappe ruimtes.

Mobiele graafmachines zijn ook een belangrijk onderdeel van het aanbod van Hitachi Nederland. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan modellen, waaronder de ZX95W-7 (9,5 ton) tot en met de ZX220W-7 (ruim 20 ton). Deze machines zijn ontworpen voor een optimale prestaties en efficiëntie en zijn de meest comfortabele en stille machines op de markt.

Ten slotte biedt Hitachi Construction Machinery Nederland ook een uitgebreid assortiment aan wielladers. Het bedrijf biedt verschillende modellen aan, waaronder de ZW160-7, ZW180-7 en ZW220-7. Deze machines zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het laden en lossen van materialen en het vervoeren van zware ladingen.

Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van graafmachines en wielladers. Met twee eigen vestigingen en een groot netwerk aan dealers kunnen de specialisten altijd deskundig advies en ondersteuning bieden bij de aankoop, het gebruik en het onderhoud van hun machines. Bovendien biedt het bedrijf ook onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat de machines van klanten altijd in topconditie zijn.

Kortom, als het gaat om het kopen of huren van minigravers, mobiele graafmachines en wielladers, is Hitachi Construction Machinery Nederland een van de beste opties op de markt. Met een uitgebreid assortiment aan machines, deskundige ondersteuning en onderhoudsdiensten, is het bedrijf een betrouwbare partner voor hoveniers en grondverzet in Nederland.

elektrische graafmachine ZX55US-6EB
elektrische graafmachine ZX55US-6EB

Hitachi minigraver ZX38U-6
Hitachi minigraver ZX38U-6
Hitachi mobiele graafmachine ZX95W-7
Hitachi mobiele graafmachine ZX95W-7
Hitachi wiellader ZW160-7
Hitachi wiellader ZW160-7