Samen groeien

TuinKeur organiseert op de eerste beursdag (dinsdag 31 augustus 2021) van Tuin & Park Expo in Evenementenhal Gorinchem meerdere kennissessies die in het teken staan van ‘Samen Groeien’. Initiatiefnemer is Jelle Westra van TuinKeur. 
Samen groeienHet programma ‘Samen Groeien’ zal op Tuin & Park Expo bestaan uit lezingen over ‘Omgaan met de kritische klant’, ‘Ga voor klanten die geld opbrengen en bespaar tijd’ en ‘Waarom verdient iedereen aan de tuin behalve de hovenier?’. Westra: ‘We zijn als TuinKeur blij dat nu op Tuin & Park Expo aandacht is voor de ondernemer en zijn uitdagingen en vraagstukken. Met een aantal lezingen wil TuinKeur deze tools aanreiken. Met ‘Samen Groeien’ willen we de groene ondernemers ondersteunen in hun keuzeproces.’ Belangstellenden die één of meerdere sessies willen bijwonen kunnen zich vooraf aanmelden bij TuinKeur.

Tuin & Park Expo is het tweejaarlijkse kennis- en productevent gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.