Win een maaier voor je club

De coronacrisis heeft veel financiële gevolgen gehad voor sportverenigingen. Omdat een goede grasmat bij veel sporten echt onmisbaar is, organiseert grasmaaiermerk Cub Cadet een fotowedstrijd voor sportclubs. 
Win een maaier voor je club
Hiermee valt een professionele zitmaaier ter waarde van 5.000 euro te winnen. Foto’s kunnen tot 15 augustus ingestuurd worden, waarna de drie leukste geselecteerd worden en het publiek zijn stem uit kan brengen.
De opdracht is: stuur een foto met toelichting waaruit blijkt waarom jouw club een professionele zitmaaier kan gebruiken. De inzendingen moeten ingestuurd worden via wineencubvoorjeclub.nl. Het is een pre als deelnemers de foto ook op hun social media zetten met de #wineencubvoorjeclub.
Per club is het mogelijk om meerdere inzendingen te sturen. Iedereen die wil kan meedoen: van sportleden en vrijwilligers tot ouders en supporters.
De stoere, krachtige Cub Cadet Zero-Turn zitmaaier XZ5 L127 kan gemakkelijk grote velden aan, maait precies en efficiënt. Het Amerikaanse merk behoort niet voor niets tot de uitrusting van vele professionele sportclubs wereldwijd, zoals golfbanen en voetbalclubs.