Sfeer, ontspanning en biodiversiteit

Vijvermerk Ubbink maakt alle toepassingen met water eenvoudig te realiseren. Van vijveraanleg, tot onderhoud en decoratie; met deze inspirerende watercreaties en accessoires ontdek je snel de kracht van water in de tuin. Zo zorgt het niet alleen voor ontspanning maar het bevordert ook de biodiversiteit en helpt wateroverlast te voorkomen.
Sfeer, ontspanning en biodiversiteit
Sfeer, ontspanning en biodiversiteit
Sfeer, ontspanning en biodiversiteit
Waterval met plantenbak
De elegante waterval met bak en terrasvijver vormen de perfecte aanvulling op een loungehoek. Beide modellen zijn eenvoudig te plaatsen en uitgevoerd in gevlochten kunststof in grijs-beige met een aluminium rand. De ‘Aveiro’ waterval met bak heeft twee etages en is voorzien van ledverlichting. In het bovenste deel kunnen planten geplaatst worden. 
 
Voor uiteenlopende tuinstijlen
Creëer een eigentijdse terrasvijver door de Quadra C3 vijverbak te combineren met een RVS InoxFrame rand. Dit geeft vijver een moderne, strakke uitstraling. De eenvoudig te plaatsen vijver past uitstekend in een strakke tuin maar laat zich ook graag omringen door veel groen.
 
Beekloopsysteem
Het Wolga beekloopsysteem bestaat uit vier basiselementen van geborsteld roestvrijstaal die oneindig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het startelement is een recht stuk van H 4 x 98 x 30 cm en heeft een schroefdraadaansluiting van 25mm voor de pompaansluiting. Deze is te combineren met een ander stuk van dezelfde afmeting en/of een rechts- en linkshoekig element. Het water komt uiteindelijk in de vijver terecht. 
 
Fonteinpomp op zonne-energie
Leg een fontein aan zonder elektriciteitsaansluiting (en -rekening) met de SolarMax: een fonteinpomp met zonnepaneel. Behalve dat het energievriendelijk is, is het ook handig wanneer je geen elektriciteitsaansluiting in de buurt hebt. De pompen zijn ook als set leverbaar met een bijpassende (stille) accu zodat ze ook bij wolken of in het donker actief blijven. De solar-pompenserie bevat verschillende sproeikoppen zodat je voor verschillende fonteinsoorten kunt kiezen: een vulkaan, waterbel of schuimbron.
 
Vistoren
Vissen willen de wereld ook weleens vanuit een andere hoek zien. Het waterornament van acryl is in verschillende formaten verkrijgbaar. De vissen worden aangetrokken door de hogere temperatuur in de ‘toren’. Ook is het mogelijk voer te strooien in de onder water gelegen sokkel van het