Groene Sector Vakbeurs 2022 verplaatst naar maart

De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland staat op 11, 12 en 13 januari in Evenementenhal Hardenberg, wordt noodgedwongen verplaatst naar 8, 9 en 10 maart 2022 vanwege de verlenging van de overheidsmaatregelen.

Groene Sector Vakbeurs 2022 verplaatst naar maart

Nu de zogenoemde avondlockdown door de overheid is verlengd tot en met 14 januari 2022 is het onmogelijk geworden om De Groene Sector Vakbeurs op de oorspronkelijke datum door te laten gaan. ‘Beurzen mogen door, daar zijn we ontzettend blij mee. Maar we hebben wel met maatregelen te maken, zoals de verplichte sluitingstijd van 17.00 uur. Hierdoor kan De Groene Sector Vakbeurs niet doorgaan met een gebruikelijke avondopening op alle dagen. En gezien ons bezoekersprofiel is dat wel noodzakelijk. Daarom moeten wij noodgedwongen de beurs verplaatsen naar maart’, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

Met een verplaatsing naar 8, 9 en 10 maart 2022 verwacht de beursorganisatie voldoende kans van slagen te hebben om de beurs dan wél door te laten gaan.