Houtachtig plaatmateriaal op tuinshow

MEDITE SMARTPLY werkt samen met Sarah Eberle aan een tuinontwerp voor de Royal Horticultural Society (RHS) Chelsea Flower Show in mei 2022.

Eberle is al meer dan 30 jaar actief als landschapsarchitect en is een van de meest

Eberle is al meer dan 30 jaar actief als landschapsarchitect en is een van de meest bekroonde ontwerpers van de RHS Chelsea Flower Show. De tuin zal in het teken staan van duurzaamheid met organische patronen. Daarnaast laat het ontwerp de verschillende toepassingen met, en veelzijdigheid van, MEDITE SMARTPLY-producten zien.

Na hun betrokkenheid bij de COP26-klimaatconferentie in Glasgow, gaat MEDITE SMARTPLY met de RHS Chelsea Flower Show verder om de toewijding aan duurzaam bouwen te demonstreren. Dit doel wordt ondersteund door het innovatieve productaanbod van MEDITE SMARTPLY. In samenwerking met de eveneens innovatieve tuinontwerper Sarah Eberle, worden de mogelijkheden van houtachtig plaatmateriaal in én om het huis getoond.

Het evenement, dat in Chelsea (VK) plaatsvindt in mei 2022, is al jarenlang hét hoogtepunt voor alle tuinontwerpers en landschapsarchitecten. Gedurende vijf dagen worden talloze tuinontwerpen en tuinbouwmogelijkheden tentoongesteld. De deelname aan de show van volgend jaar is een primeur voor MEDITE SMARTPLY.