Innovatief rotatieconcept voor zonnen en loungen

WoodCruise wordt tijdens de 60e editie van de Salone del Mobile in Milaan internationaal gepresenteerd als loungemeubel van de toekomst. Nederlands ontwerper en tevens eigenaar van MySunCruiser, Luc Zwinkels, is geselecteerd om zijn ontwerp te exposeren van 7 tot en met 12 juni.

Hij maakt deel uit van de tentoonstelling Masterly Milaan in het hart van de stad. Zwinkels
Innovatief rotatieconcept voor zonnen en loungen | TuinVAK
Innovatief rotatieconcept voor zonnen en loungen | TuinVAK

Hij maakt deel uit van de tentoonstelling Masterly Milaan in het hart van de stad. Zwinkels stelt zich ten doel rotatie zonnen en loungen wereldwijd op de kaart te zetten.

De WoodCruise is een automatisch roterend zonbed en biedt een unieke lounge-ervaring, waarbij men tijdens het zonnen bijna ongemerkt met het meubel in slow-motion meedraait. Hierdoor kleurt men egaal bruin en wordt belasting van de huid gereduceerd. Daarnaast werkt de trage rondgang zeer ontspannend.

WoodCruise is het meesterstuk van Luc Zwinkels waarin zijn kwaliteiten als ontwerper en vakkundig meubelmaker samenkomen. Het meubel is geheel handgemaakt van massief teak- en mahoniehout met technieken uit de hoogwaardige jachtbouw.

De WoodCruise zal te bewonderen zijn in het alom bekende Nederlands paviljoen in het Palazzo Francesco Turati. Het is de eerste keer dat het merk MySunCruiser zich presenteert tijdens de Salone del Mobile in Milaan.