Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot

Capi geeft voortaan levenslange garantie op alle bloempotten uit de Made in Holland collectie. De Made in Holland collectie van Capi is tijdloos in ontwerp en gebruik: dat is wel zo duurzaam.

De potten zijn uitvoerig getest en onderworpen aan extreme omstandigheden. Ze zijn
Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot
Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot

De potten zijn uitvoerig getest en onderworpen aan extreme omstandigheden. Ze zijn oersterk, hitte- en vorstbestendig, breukbestendig en met hun robuuste uiterlijk ook nog eens superlicht.

Capi streeft naar de meest duurzame oplossing op alle aspecten van de in Nederland geproduceerde bloempotten. Het merk wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een nieuwe te kopen. Vandaar de levenslange garantie. De natuurlijke, neutrale kleuren dragen bij aan het tijdloze karakter van de bloempotten, waardoor hij sowieso altijd te mooi blijft om weg te gooien.

De Made in Holland bloempotten zijn 100% recyclebaar en zowel indoor als outdoor te gebruiken. Ze worden 100% klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg en zijn voorzien van het CO2 Neutral® label.

In totaal zijn er meer dan twintig modellen in zeven verschillende kleuren.