Voederhuisjes met groot voerdepot

Geen tijd om voer te vullen? Deze voederstations voor vogels worden gekenmerkt door een groot voerdepot. Voer is voor een langere periode beschikbaar. 

Voederhuisjes met groot voerdepot | TuinVAK
Voederhuisjes met groot voerdepot | TuinVAK
Voederhuisjes met groot voerdepot | TuinVAK

Het bijzondere aan deze voederstations: Vogels worden hier kleine kunstenaars. Als je lagen van verschillende soorten voedsel vult, zoals heldere (geschilde) en zwarte zonnebloempitten tussen de acrylpanelen van dit vogelhuis, zijn interessante grafische structuren het resultaat. Zodra de vogels de zaden pikken, glijdt het voedsel naar beneden. De horizontale lagen zijn door elkaar gehusseld. Elke dag worden er nieuwe aantrekkelijke plaatjes gemaakt.

Naast een platter vogelhuisje zijn er twee grotere versies met vierkante ramen beschikbaar. Het vulvolume varieert van 3 of 4 tot 6 nesten, waardoor een voldoende aanvoer voor een langere periode wordt gegarandeerd. Een natuurlijke leisteenplaat dient als het dak, dat gemakkelijk kan worden verwijderd om te vullen.

Ook de grote voerstations VHT-13 bieden veel ruimte voor voer. Of het nu in een boom hangt, wordt opgezet met een roestvrijstalen staaf (kan als optie worden besteld), of het nu in roestvrij staal is of gemaakt van het zeer populaire cortenstaal, deze voederplaatsen passen perfect in elke tuin.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.