Aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen

De organisatie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt zet de laatste voorbereidingen in. Exposanten zijn druk bezig met het vullen van hun profielen op de website, de plattegrond is gemaakt en het uitzetten van de contouren op de beursvloer gaat beginnen.

Aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen

‘Ik ga nog niet te veel prijsgeven, maar we verwachten dat het trendplein echt een hotspot op de beurs wordt’, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

Het trendplein bevindt zich op een centrale plaats op de beursvloer en wordt een groene inspiratieplek voor exposanten, bezoekers en journalisten.

Met meer dan 160 kwekersstands en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen.

Tijdens de voorjaarseditie wordt de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. De deelnemende producten aan deze keuring worden direct bij de entree gepresenteerd. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe roduct is.

‘PLANTARIUM|GROEN-Direkt is op 7 en 8 februari 2023 thé place to be waar elke groenprofessional geweest moet zijn. Kom zeker even langs bij stand 558, de stand van de beursorganisatie zelf, om kennis te maken en voor een lekkere verrassing’, zo nodigt Marjolein alle bezoekers en deelnemers uit.