Open dag Green design mbo Zone.college

Kennismaken met de mbo-opleiding Green design of één van de andere groene opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college op vrijdag 27 januari 2023 van 15.00 - 20.00 uur.

Open dag Green design mbo Zone.college

Tijdens de open dag mbo is er aandacht voor de opleiding Green design. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de beste experts uit binnen- en buitenland. Op deze manier zorgt de opleiding voor actueel en vooruitstrevend onderwijs. Studenten gaan aan de slag met opdrachten uit de praktijk en gaan regelmatig op excursie. Zo maken ze kennis met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in het vakgebied. 

Erik van Gijtenbeek, locatie verantwoordelijke in Zwolle vertelt: ‘We leren studenten hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Denk aan de uitdagingen op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Studenten leveren zo een positieve bijdrage aan een mooiere, groenere toekomst. Maar natuurlijk worden ze ook gewoon goed in hun vak en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling.’

Aanmelden via de website.

Het is ook mogelijk om de open dag op 27 januari online bij te wonen via de website. Aanmelden is niet noodzakelijk.