20 maart 2023 - Dag van de Groenprofessional!

15-03-2023
20 maart 2023 - Dag van de Groenprofessional!

Vebego Groen kwam met het goede idee om 20 maart uit te roepen als ‘Dag van de Groenprofessional’. Koninklijke VHG omarmt dat maar al te graag. Daarom wordt deze dag vanaf nu dé landelijke dag van onze sector. 

20 maart 2023 - Dag van de Groenprofessional!

Graag willen we je oproepen om op 20 maart 2023 alle groenprofessionals in het zonnetje te zetten en de waardering te geven voor het mooie werk dat zij elke dag verrichten.   

Het lijkt ons als VHG geweldig om op 20 maart heel Nederland te attenderen op het belang van de groene leefomgeving. Hoe gaan we dat doen? Op 20 maart laten we de sociale media compleet groen kleuren. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!  

Alle social media kleurt groen  

Nadat je de waardering hebt uitgesproken naar de groenprofessionals en ze flink in het zonnetje hebt gezet, is het hoogste tijd om heel Nederland te laten zien dat jullie je elke dag sterk maken voor een groener Nederland.  

Door allemaal één-en-dezelfde post te plaatsen op social media staan we letterlijk ‘samen sterker voor een groener Nederland’.  

Meedoen is heel eenvoudig  

De post  bestaat uit bovenstaande afbeelding en bijbehorende korte tekst. Het is de bedoeling dat jij deze post op 20 maart plaatst op jouw social media-account(s), zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Hoe meer, hoe beter!   

De social media post ‘Dag van de Groenprofessional’: 

20 maart: Dag van de Groenprofessional  

Elke dag maken wij het verschil om jouw leefomgeving groener, gezonder, mooier én klimaatbestendiger te maken. Samen met alle groenprofessionals maken wij ons sterk voor een groener Nederland!   

#dagvandegroenprofessional #samensterk #groen #Nederland #20maart #VHG #lente 

Wat moet jij doen 

1. Sla de bovenstaande afbeelding (post) op. 

2. Kopieer de bijbehorende tekst.  

3. Post dit op 20 maart op jouw social media-account(s).  

4. Motiveer alle groenprofessionals om deze post ook te posten, te delen of te re-posten op hun persoonlijke account.  

5. Tag #VHG in jouw post.  

We kunnen niet wachten om op 20 maart alle social media-kanalen groen te zien kleuren en heel Nederland te wijzen op het belang van een groene leefomgeving.  

Samen sterk voor een groener Nederland!