Genomineerden Innovatie Award

De drie genomineerde innovaties voor de Innovatie Award van De Groene Sector Vakbeurs zijn bekend: LM-Trac 286 werktuigdrager van Jean Heybroek BV, Automower 535 AWD van Husqvarna Nederland BV en Lite-Net van Agro De Arend BV.
Op de eerste beursdag (15 januari 2019) wordt om 13.30 uur in Het Kennistheater de winnaar van de Innovatie Award 2019 bekend gemaakt.
Genomineerden Innovatie AwardDe elektrisch aangedreven LM-Trac 286 werktuigdrager gebruikt waterstof als schone brandstof. De werktuigdrager is op initiatief van de Milieudienst Groningen door Clean Energie gerealiseerd.
Genomineerden Innovatie AwardDe Automower 535 AWD van Husqvarna Nederland BV is een robotmaaier die geschikt is voor extreem hellende gazons (tot een helling van 70%) met een aandrijving op alle vier de wielen. De robotmaaier is ook inzetbaar op ruw terrein. Verder beschikt het over een GPS-navigatie en aansturing en monitoring op afstand via Husqvarna Fleet Service.
Genomineerden Innovatie AwardDe Lite-Net van Agro De Arend BV is een bio-afbreekbaar net dat om de kluit van bomen of heesters wordt geplaatst. Het net heeft een hoge vochtopname bij watergeven en geeft dit af wanneer de boom of heester water nodig heeft.
Deze drie genomineerde innovaties scoorden volgens de jury het beste op de criteria: Is het concept vernieuwend? Is het een echte primeur? Speelt het in op actuele thema’s? Helpt het de sector vooruit? Heeft het aansluiting met de dagelijkse praktijk?
De twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op 15, 16 en 17 januari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden van deze jubileumeditie zijn iedere beursdag van 13.00 tot 21.00 uur.
www.groenesector.nl
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.

De Schans BV