Functie, duurzaamheid, design en comfort

Blåkläder's overvolle nieuwe catalogus is dit jaar gevarieerder dan ooit. Zoals altijd richt Blåkläder zich op de speerpunten van kwaliteit, functionaliteit, design en duurzaamheid.
Functie, duurzaamheid, design en comfortDe catalogus van dit jaar bevat betrouwbare klassiekers, geüpdatete favorieten en nieuwigheden, compleet, zoals altijd, met de onverslaanbare combinatie van functie, duurzaamheid, design en comfort.
Nieuwigheden om bijzonder trots op te zijn:
4-WEG STRETCH - meer Blåkläder-kleding is nu verkrijgbaar in een zacht en flexibel 4-weg stretch, dat ongeëvenaard comfort biedt en sterk en rekbaar is in elke richting.
EVOLUTION HIGH-VIS - EVOLUTION, Blåkläder's topkwaliteit, uiterst gebruiksvriendelijke all-weather collectie, nu ook in High Vis.
RAINFIGHTERS - veel nieuwe items voor elk level in de Rainfighters-collectie, de duurzame en comfortabele regenkleding van Blåkläder die slimme functionaliteit en perfecte bescherming biedt. UNITE - de UNITE-collectie, die al van vele bedrijven het imago heeft versterkt, is nu uitgebreid met kleding voor dames en schilders.
VLAMVERTRAGEND & MULTINORM - Blåkläder zet de volgende stap in inherente vlamvertragende werkkleding, met de Inherent Stretch-collectie (multinorm-broek met stretchpanelen) en de inherente collectie voor vrouwen, Multinorm Lightweight. Beide bieden comfort, een levenslange bescherming en maximale duurzaamheid.
 
www.blaklader.nl

De Schans BV