Upgrade voor vlonderschroef

Ruim 10 jaar na de lancering van de destijds revolutionaire gecoate vlonderschroef van Dynaplus is het tijd voor een update én upgrade van de meest verkochte vlonderschroef van Nederland. 
Upgrade voor vlonderschroefDe bronskleurige anti-roest-coating is gebleven, en beschermt de schroef tegen roesten, maar in het ontwerp van de schroef is een en ander veranderd.
De meest in-het-oog-springende verandering is de cilindrisch gevormde kleine platkop. Hierdoor heeft de schroef een extra diepe TX-25 aandrijving gekregen voor een betere krachtoverbrenging en meer grip tijdens het inschroeven.

Sterker én flexibeler
Daarnaast is deze tweede generatie vlonderschroef nog sterker én flexibeler geworden door het gebruik van een nieuwe staalsoort en een uitgebalanceerd hardingsproces.
Dit zorgt ervoor dat de schroef beter kan meebuigen met het werkende hout. Een belangrijke eigenschap voor een schroef die buiten wordt toegepast waar het hout continue in beweging is bij veranderende weerscondities.

Upgrade voor vlonderschroefMeer boorcapaciteit
Verder heeft de nieuwe boorpunt meer boorcapaciteit én is de startdraad geoptimaliseerd voor gemakkelijk inschroeven, ook in hardhout. Toch blijft het, voor het mooiste resultaat in hardhout, verstandig om de schroefgaten in de vlonderplank eerst voor te boren.
De nieuwe vlonderschroef is leverbaar in de maten van 5,0x40 tot 5,0x80 en vervangt het eerdere model qua artikelnummers en EAN-codes. De vlonderschroeven zijn tevens verpakt in de nieuwe verbeterde doos met de herkenbare rode zijkant.

Wildkamp