Pink Ladies voor Pink Ribbon

Riwal verhuurt twee Pink Ladies (hoogwerkers) om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek van Pink Ribbon. De ene roze dame is een knikarmhoogwerker JLG600AJ en de andere een schaarhoogwerker JLG530 LRT, met een werkhoogte van respectievelijk 20 en 18 meter. 
Pink Ladies voor Pink RibbonDit roze duo kan aankomend jaar gehuurd worden door klanten, waarvan de extra opbrengst naar het goede doel gaat. Dat kan al voor 10 euro extra per dag, waarvan Riwal aan het einde van deze campagne de opbrengst zal verdubbelen. Naast de ‘Pink Ladies’ campagne zal Riwal het hele jaar verschillende acties organiseren waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat.
In Pink Ribbon heeft Riwal een uitstekende maatschappelijke partner gevonden, die door financiering van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker ondersteunt. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. Op dit moment krijgt 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker. In 2018 waren er ruim 17.300 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed, maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker.
Pink Ladies voor Pink Ribbon
Kom in actie
Riwal roept al haar medewerkers, klanten en andere geïnteresseerden op om deze campagne en andere acties van Riwal te ondersteunen door zelf een actie te starten of een bijdrage te leveren via de Pink Ribbon website onder kom in actie (zoeken naar Team Riwal Hoogwerkers).  
Samen kunnen we het verschil maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor borstkankeronderzoek!

Medite