In de prijzen

De hoogwaardige buitenkeuken van Wesco Outdoor Kitchens ontving twee German Design Awards 2020: voor 'Excellent Product DesignGardening' in de categorie 'Outdoor Living' en voor 'Excellent product Design' in de categorie 'Kitchen'. 
In de prijzen
De met de hand gemaakte buitenkeukens van Wesco zijn gebaseerd op een innovatief modulair systeem. Alle buitenkeukens en kookeilanden worden individueel vervaardigd volgens de wensen van de klant. Grill, inductiekookplaat, koelkast, kookeiland of meerdere werkbladen? Het is allemaal mogelijk. Ook is er een ruime keuze in afwerkingsmaterialen zodat de Outdoor Kitchen zeker past bij het tuindesign. Door het modulaire systeem van de Outdoor Kitchen is deze uitzonderlijk stabiel en uitstekend bestand tegen weersinvloeden. 
Voor iedereen die houdt van het buitenleven, de gezelligheid van lekker koken voor familie en vrienden of simpelweg voor zichzelf. Voor degenen die ook houden van comfort en de luxe van een goed geoutilleerde keuken. Verwen uzelf met een prachtig buitenparadijs en verrijk de tuin met de Wesco Outdoor Kitchen.