Agro & Groen Vakdag

De Agro & Groen Vakdag op 28 februari is een innovatief kennis event voor ondernemers uit de agrarische en groene sector. Deze dag staat volledig in het teken van kennis, inspiratie, beleving en netwerken. Verwacht een goed gevuld programma, met diverse sprekers en actuele onderwerpen interessant voor uw vakgebied.
Agro & Groen VakdagIn het kennistheater kan men deelnemen aan informele strobaalsessies naar keuze. Op de dag zelf kan men bepalen aan welke strobaalsessies wordt deelgenomen in het kennistheater. Het productplein met diverse leveranciers, van beregening tot LED verlichting, is de hele dag toegankelijk. Daarnaast is er onder het genot van live muziek bij diverse eetstandjes eten en drinken te krijgen. Tot slot profiteert de bezoeker deze dag van speciale acties.

De Agro & Groen Vakdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur op het hoofdkantoor van Wildkamp in Lutten.

Aanmelden voor de Agro & Groen Vakdag? Aanmelding is gratis door het aanmeldformulier. in te vullen. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een Wildkamp muts! Daarnaast maakt iedere aanmelding kans op een ballonvaart vanaf uw erf of bedrijf.

Wie zich heeft aangemeld ontvangt op vertoon van de bevestigingsmail met de persoonlijke registratiecode een gepersonaliseerde badge bij de entree. Met deze badge neemt men deel aan de verloting en maakt men kans op een ballonvaart vanaf eigen erf of bedrijf!
Meld u hier aan