Krachtig, slingerarm en robuust

Met de RG onkruidknipper van STIHL beschikken gemeentelijke groenvoorzieningen, wegbeheerders en landschapsarchitecten over een nieuwe oplossing voor de slingerarme verwijdering van onkruid en gras met een bosmaaier. 
Krachtig, slingerarm en robuustIn tegenstelling tot roterende maaidraden en metalen gereedschap heeft deze als opzetstuk ontworpen maaikop twee in tegengestelde richting oscillerende messen. Hierdoor wordt het risico op schade door wegslingerende steentjes of steenslag aanzienlijk verminderd. Tegelijkertijd maakt het mesontwerp krachtig maaien mogelijk en voorkomt het dat de messen geblokkeerd geraken door maaisel. Het nieuwe maaigereedschap van STIHL is dus ideaal voor het maaien van onkruid en gras langs wegen, paden en stoepranden, maar ook voor maaiwerk op verkeerseilanden en parkings.

Krachtig, slingerarm en robuustCombiSysteem
De robuuste constructie is geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden zoals grind, asfalt en verharde oppervlakken. Een steun die de messen beschermt tegen slijtage bij het neerzetten of tijdens het starten, garandeert bovendien een lange levensduur.
De nieuwe maaikop is compatibel met een groot aantal STIHL bosmaaiers en is ook verkrijgbaar als RG-KM Combigereedschap in het STIHL CombiSysteem.
 
Één machine voor de hele tuin
Kanten maaien, heggen en bomen snoeien, paden en opritten proper maken, grond bewerken, ... in de tuin is er veel te doen. Daarom is het erg handig wanneer u dit alles met slechts één machine kan doen. Dit is mogelijk dankzij het STIHL CombiSysteem.
Door een krachtige Combimotor te combineren met één van de dertien verschillende aanbouwgereedschappen, beschikt men steeds over de juiste machine. Het aansluiten van de aanbouwgereedschappen verloopt snel en eenvoudig dankzij een snelkoppeling.

Krachtig, slingerarm en robuustAccessoires
De STIHL combigereedschappen vormen een uitgebreid aanbod voor het CombiSysteem. Universeler is haast ondenkbaar. Van de zeis tot de hoogsnoeier, van de heggensnoeier tot de bezemrol. Met de combigereedschappen heeft men het groenonderhoud perfect in de hand. Alle combigereedschappen passen ook goed op de verdienstelijke, deelbare motorzeisen.
Met de accessoires voor het STIHL CombiSysteem werkt men nog comfortabeler. Er is bijvoorbeeld keuze tussen verschillende steelverlengstukken, een rugdraagsysteem en een handige draagtas.
 
Bekijk hier en hier de video’s