Accu aangedreven houtversnipperaar

Accu aangedreven houtversnipperaar

GTM Professional presenteert de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. Daarmee toont fabrikant De Wild BV aan dat zij klaar zijn voor een duurzame toekomst vol innovatie.

Accu aangedreven houtversnipperaar

De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

Accu aangedreven houtversnipperaar

De 1800 serie is de bovenlijn van compacte houtversnipperaars voor boomverzorgers, hoveniers en groendiensten. Het team van GTM Professional is erin geslaagd om de bestaande, zelfrijdende 1800 te transformeren naar een 100% elektrische machine. Deze krachtige machine heeft een rotor versnippersysteem met terugdraaifunctie dat het meest efficiënt en snel werkt. De PRO messen van GTM Professional hebben een lange levensduur en zorgen voor mooie gelijkmatige houtsnippers die perfect te gebruiken zijn als bodembedekker.

Accu aangedreven houtversnipperaar

Versnipperaar kan op één accu 2 uur werken

Dat een hoge capaciteit en lange werktijd prima samengaan, bewijst de 1800 E-chipper wel. Met een volle accu kan tot 2 uur gewerkt worden (bij 20°C) en om de werktijd te verlengen is het mogelijk de accu tijdens het werk bij te laden via een kabel naar het stroomnetwerk. Hier is geen krachtstoom voor nodig. Wanneer de accu leeg is kan er nog 1600 meter met de machine gereden worden, ruim voldoende om terug naar de werkbus te rijden! Binnen 3,5 uur is de accu weer volledig opgeladen.

Om aan alle wensen van de professional te voldoen is de houtversnipperaar standaard uitgerust met een draaibare uitvoer, urenteller en diverse veiligheidsvoorzieningen.