Bestand tegen vocht, kou en hitte

Een ongevoelige allrounder voor alle weersomstandigheden is het nieuwe, snel monteerbare Veosys-potscharnier van Hettich.

Een outdoor-keuken staat buiten in alle weersomstandigheden: kou, hitte, mist, regen,
Bestand tegen vocht, kou en hitte | TuinVAK

Een outdoor-keuken staat buiten in alle weersomstandigheden: kou, hitte, mist, regen, sneeuw of zilte zeelucht – zelfs onder extreme omstandigheden moeten de meubels altijd volledig functioneel blijven. Dit vereist de hoogste kwaliteit van elk onderdeel. Speciaal beslag van roestvrij staal is bijzonder corrosiebestendig en maakt outdoor-meubelen geschikt voor gebruik buitenshuis.

Zoutsproeitest

Veosys is gemaakt van robuust roestvrij staal, voldoet aan de hoogste en heeft een hoogwaardige uitstraling. Het is bestand tegen temperatuurschommelingen, vocht of zout. Zelfs na 120 uur in de neutrale zoutsproeitest (NSS) bewijst het potscharniersysteem zijn bijzondere corrosiebestendigheid volgens EN ISO 9227. Behalve voor gebruik buitenshuis, in de scheepsbouw of in kustgebieden, is Veosys ook geschikt voor toepassingen in wellnesscentra, fitnessstudio's of laboratoria en ziekenhuizen. Met de praktische opkliktechniek en de comfortabele 3D-verstelling voor zijkant, hoogte en diepte is Veosys snel gemonteerd, waarbij de stelschroeven indien nodig onzichtbaar achter roestvrijstalen afdekkappen verdwijnen.

Demping en zelfsluiting

Maar dit potscharnier kan nog meer: met Veosys kunnen de vertrouwde comfortfuncties voor binnenmeubelen nu ook in de tuin of op het dakterras worden toegepast. De geïntegreerde demping van het Silent System zorgt voor zeer goede dempingseigenschappen bij lage en hoge buitentemperaturen. En dankzij de grote, automatische zelfsluitingshoek van 35° neemt Veosys de sluiting van meubeldeuren vrijwel geheel alleen voor zijn rekening.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.