Bezoek de Demodagen bij Werkplaatstechniek

Beurs 03-05
Bezoek de Demodagen bij Werkplaatstechniek

Werkplaatstechniek bestaat dit jaar 20 jaar en wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast het grote prijzenfestival waarbij klanten maandelijks prijzen kunnen winnen, worden op 30 en 31 mei de Demodagen Jubileum Editie van Werkplaatstechniek georganiseerd. 

Bezoek de Demodagen bij Werkplaatstechniek

Tijdens de demodagen zullen demonstraties gegeven worden door vertegenwoordigers van 0nder meer Festool, Mafell, Klingspor, Makita, Milwaukee, Fein, Grabo, Lamello, Airbo en Levelfix. Bezoekers kunnen de nieuwste machines zelf proberen en vrijblijvend, gemakkelijk en snel veel nieuwe informatie bemachtigen door middel van gesprekken met fabrikanten, leveranciers, professionals en specialisten, waaronder de eigen medewerkers van Werkplaatstechniek.

Bovendien kan er onder het genot van een gratis drankje en een hapje geprofiteerd worden van scherpe aanbiedingen en extra kortingen. Hiernaast maken kopende bezoekers tijdens de demodagen kans mooie prijzen, met als hoofdprijs een ballonvaart voor 2 personen.

Werkplaatstechniek is recent verhuisd

Al sinds 2004 werkt Werkplaatstechniek er hard aan om haar klanten te helpen in het optimaliseren van hun werkzaamheden en resultaten in de houtindustrie. Dit bleek effectief te zijn, aangezien het bedrijf aanzienlijk is gegroeid. “Recent zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Lange Baan 21 te Steenwijk en gaan dit jaar de showroom nog verder uitbreiden met elektrische machines van verschillende merken. 'Met dit bredere assortiment hopen we nog meer vakmannen te kunnen helpen”,  vertelt Emile Boer, mede-eigenaar van Werkplaatstechniek.