Bloemenpark Appeltern pakt uit met dahlia

Algemeen 12-04
Bloemenpark Appeltern pakt uit met dahlia

In Bloemenpark Appeltern komt een grote showtuin van dahlia’s. ILoveDahlia.com en Bloemenpark Appeltern gaan samenwerken om de dahlia te promoten. Bij de entree en langs de hoofdroute komen vele perken met meer dan 100 soorten dahlia’s.

Bloemenpark Appeltern pakt uit met dahlia

Op 11 april 2024 zijn 7.000 knollen geleverd en het planten is begonnen. De dahlia’s zullen van juli tot oktober bloeien. De soorten in deze showtuin kunnen door de bezoekers worden besteld via een QR-code die bij de perken staat. Zo kan het volledige assortiment van ILoveDahlia.com worden gekocht.

Appeltern linkt webshop

Appeltern heeft al een goedlopende webshop waar tuinartikelen en planten gekocht kunnen worden. Door deze webshop te linken aan de webshop van ILoveDahlia.com kan ook een breed publiek tuinliefhebbers hier dahlia bestellen en informatie vinden.

Voor Bloemenpark Appeltern is de samenwerking belangrijk omdat zo specifieke kennis en ervaring over dahlia wordt verkregen. ILoveDahlia helpt bij het beplantingsplan en geeft advies over gewasverzorging. ILoveDahlia.com is de consumentenwebsite van Fred de Meulder BV.