Buitenleven wordt buiten léven

#Tuinvak 22-10-2020
Buitenleven wordt buiten léven

De vraag naar tuinkamers is tijdens de coronaperiode enorm toegenomen. De glazen schuifwanden van Deponti passen daar uitstekend bij. Hierdoor kun je nog langer genieten van het buitenleven.
Buitenleven wordt buiten léven
Deponti ontwikkelt, product en verkoopt aluminium terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en hardhouten boomstamtafels. Hiermee maken ze van buitenleven buiten léven. Met het toevoegen van lamel- en doekoverkappingen heeft Deponti een nieuwe markt aangeboord. Alle producten zijn op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding uit voorraad leverbaar. “Op die manier grijpen onze klanten nooit mis”, aldus commercieel manager Thijs van Woensel. “Ze kunnen de bestelde producten binnen een korte tijd na het bestellen ophalen of laten bezorgen.”

Een luxe tuinmaker
Met Deponti Fiano kun je van een terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer maken. Met veel plezier geniet je hierdoor het hele jaar door van je tuin én je terras. Je creëert als het ware een nieuwe plek in je huis waar binnen en buiten samenkomen. Van Woensel: “Onze glazen schuifwanden kun je in alle tuinprojecten toepassen. Naast een aanvulling op de aluminium overkappingen, zie we ook een flinke toename in de toepassing van de glazen schuifwanden bij o.a. houten bijgebouwen, tuinhuizen en blokhutten.”

Lees het volledige interview met Thijs van Woensel van Deponti in TuinVak nr 5/2020


Buitenleven wordt buiten léven