Creatief met beton

Sinds november 2021 is Hillstones in Barneveld in andere handen gekomen. De nieuwe eigenaar van het bedrijf, dat onder andere bekend staat om haar op ambachtelijk geproduceerde keukenbladen van beton en terrazzo, is Sander van den Bosch.

Sander is zeker geen onbekende in ‘betonland’. Sander was tot eind 2020 mede-eigenaar
Creatief met beton | TuinVAK

Sander is zeker geen onbekende in ‘betonland’. Sander was tot eind 2020 mede-eigenaar van twee grootschalige Nederlandse betonfabrikanten. Met name omdat er in die omgeving onvoldoende ruimte was voor Sander zijn creativiteit, is hij in 2021 op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dat werd dus Hillstones.

Vrijwel direct na de overname van Hillstones kwam het bedrijf in contact met 8R Betondesign uit Eck en Wiel, gespecialiseerd in betonnen wastafels, buitenkeukens en kunstwerken. Al snel werd duidelijk dat er tussen deze twee bedrijven zeer veel synergie bestaat wat er toe heeft geleid dat Hillstones 8R Betondesign in December 2021 heeft overgenomen. De oud eigenaar van 8R Betondesign Mick Bakker en zijn personeel maken nu deel uit van het Hillstones team. Sinds januari 2022 zijn alle activiteiten van beide bedrijven ondergebracht in de fabriek van Hillstones in Barneveld. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in machines, gebouwen, automatisering en marketing.