De internationale werknemer centraal

Werk+Zorg is ontstaan vanuit de ervaring om ondernemers met internationale werknemers in dienst te ontzorgen bij tijdrovende en complexe personeelszaken.

Zaken die goed geregeld moeten zijn voor een soepele bedrijfsvoering en bijdragen aan
De internationale werknemer centraal | TuinVAK
De internationale werknemer centraal | TuinVAK

Zaken die goed geregeld moeten zijn voor een soepele bedrijfsvoering en bijdragen aan goed werkgeverschap. Daaruit voortvloeiend is Werk+Zorg gestart met een uniek zorgverzekeringscollectief voor internationale werknemers in de bouw.

Wat is er geregeld als een (tijdelijke) internationale werknemer zorg nodig heeft? Of nog erger; wat als deze werknemer komt te overlijden? Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering is niet alleen heel verstandig, maar ook verplicht. Iedereen die in Nederland werkt moet een Nederlandse zorgverzekering voor minimaal het basispakket afsluiten.

Ook internationale werknemers die tijdelijk in Nederland werken moeten volgens de wet een Nederlandse zorgverzekering afsluiten. Zelfs als deze in het eigen land al een zorgverzekering of reisverzekering, die zorgkosten in Nederland dekt, heeft afgesloten. Verzekert een werknemer zich niet dan loopt deze het risico op een boete van het CAK.

Werk+Zorg verzekert internationale werknemers in de bouw voor goede zorg in Nederland. Via het collectief van Werk+Zorg maken internationale werknemers gebruik van een voordelig dagtarief en gratis aanvullende dekkingen. Als werkgever meld je je werknemers eenvoudig online aan voor het zorgcollectief. Ze zijn dan niet alleen op het werk verzekerd, maar ook privé.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.