Design regenton annex vaas

Dit seizoen komt Nature® met een nieuwe collectie regentonnen in een nieuwe look met een inhoud tot wel 720 liter. Topmodel is de 2-in-1 design regenton met ingebouwde plantenbak, waardoor de regenton oogt als een stijlvolle design vaas.

Design regenton annex vaas | TuinVAK
Design regenton annex vaas | TuinVAK
Design regenton annex vaas | TuinVAK

De vaasvormige 2-in-1 regenton is voorzien van een afneembare plantenbak voor planten of bloemen. Dit maakt de antracietkleurige regenton een eyecatcher voor tuin en terras. De uv-bestendige regenton heeft een inhoud van 230 liter, wordt direct op de regenpijp aangesloten en heeft een kraantje om water te tappen. Afmeting: 110 cm hoog en een doorsnede van 60 cm.

Het nieuwe model Cilinder is een moderne interpretatie van de traditionele, ronde regenton. De rotatie gegoten, granietgrijze regenton is uv-bestendig en voorzien van decoratieve inkepingen. De Cilinder heeft een inhoud van 290 liter, een hoogte van 120 cm en een doorsnede van 58 cm.

De nieuwe XL-muurtanks hebben een inhoud van 450, 650 en 750 Liter. Het voordeel van een XL-waterton is dat je niet alleen meer regenwater op kan vangen maar dus ook vaker uit de watervoorraad kan putten.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.