Draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin en terras

Materiaal en Gereedschap 14-02
Draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin en terras

Tuinmerk Gloria introduceert de draadloze MultiBrush li-on Plus-schoonmaakborstel en WeedBush li-on onkruidvoegenborstel op power accu. Hiermee maak je de tuin en het terras gemakkelijk schoon, zonder dat je een heel arsenaal aan gereedschappen nodig hebt en je in rare bochten moet wringen. Van voegen en graskanten tot het gazon en zelfs kunstgras:  met deze praktische borstels geef je de hele tuin snel een frisse make-over.

Draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin en terras

De basis van de MultiBrush Plus is de ergonomische accusteel die werkt met alle snel oplaadbare Bosch 18V Power For All-accu's. Met de elf verwisselbare opzetstukken kan de MultiBrush snel worden omgebouwd van een voegenborstel naar een schoonmaak- en onderhoudsborstel of naar een kantensnijder, gazonbeluchter, verticuteerder of grastrimmer - zonder dat er gereedschap nodig is. Met een looptijd van 30 tot 50 min en een snellader kun je mooi doorwerken zonder lange onderbrekingen.

Draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin en terras

Beschikbare opzetzetstukken: kantensnijder, steenborstel, verticuteerrol, houten borstel universeel, steenborstel medium en soft, gazonbeluchter, kunstgrasborstel, gewrichtsborstel, nylon voegborstel, maai- en grastrimmer.

MultiBrush Plus en WeedBrush

Voegen zijn in no-time onkruidvrij met de WeedBrush onkruidvoegenborstel. Hiermee kun je al staand, op een comfortabel tempo, alle voegen schoonmaken. Hij is net als de MultiBrush li-on compatibel met alle Bosch 18V Power For ALL-accu's. De WeedBrush komt met twee borstelopzetstukken: een staaldraad-borstel voor harde oppervlakken zoals beton en een zachtere nylonborstel voor krasgevoelige steensoorten. Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht van 2,3 kg is de WeedBrush een fijne tuinhulp die alle seizoenen voor je klaarstaat.