Eenvoudig sierbestrating bestellen voor de vakman

18-08-2022
Eenvoudig sierbestrating bestellen voor de vakman

Steeds meer hoveniers, stratenmakers en tuinbedrijven zoeken de samenwerking met Paviment. Via paviment.nl kunnen zij eenvoudig online sierbestrating en tuinmateriaal bestellen met zeer aantrekkelijke inkoopkortingen.

Eenvoudig sierbestrating bestellen voor de vakman

Het ontstaan van Paviment komt voort uit jarenlange ervaring in het transport van tuinmateriaal en sierbestrating. Twee jaar geleden is de onderneming tevens een verkooplocatie en webwinkel begonnen voor particulieren en bedrijven. Het assortiment bevat alles voor de inrichting van een tuin; van zand tot bestrating en van paal tot schutting alsmede kunstgras, blokhutten, verlichting en allerhande bijproducten. Paviment-eigenaar Erik Haarbrink merkt dat steeds meer hoveniers interesse tonen voor de producten van zijn onderneming.

Het tuininspiratiecentrum in Utrecht
Het tuininspiratiecentrum in Utrecht

‘Het valt me op dat het aantal offerteaanvragen van hoveniers en stratenmakers aan het toenemen is. Vandaar dat we hebben besloten om deze doelgroepen nog beter te gaan faciliteren. Zo hebben we het bestelproces eenvoudiger gemaakt. Dat betekent niet eerst een offerte indienen, maar via een zakelijk account direct je bestelling plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor de grotere projecten een offerte te ontvangen tegen zeer concurrerende prijzen.  We zien veel mogelijkheden in de samenwerking met deze groenbedrijven.’

Paviment staat voor kwaliteit

Door het officiële dealerschap van o.a. Tuinvisie en Gardenlux is Paviment in staat om een zeer compleet assortiment sierbestrating van de hoogste kwaliteit te leveren ‘De bestellingen die hoveniers bij ons plaatsen zijn zeer divers van aard’, vervolgt Haarbrink. ‘Maar met name voor de producten in de bestratingshoek bestaat er veel interesse.’ Paviment beschikt over groot aanbod aan diverse soorten sierbestrating zoals betontegels, keramische tegels, gebakken bestrating, stenen en klinkers. Hoveniers kunnen bij de webshop ook terecht voor verschillende schuttingdelen, wallblocks, kunstgras, grind, split en allerhande bijproducten.

‘Het voordeel is dat hoveniers bij ons tegen zeer scherpe prijzen kunnen inkopen’, aldus de eigenaar van Paviment. ‘Bovendien leveren we zeer snel. Indien een bestelling voor 10:00 uur is geplaatst, kunnen we veelal binnen 48 uur leveren.  Deze snelle levertijden zijn mogelijk doordat leveringen rechtstreeks vanuit de fabrikant plaatsvinden. Door deze rechtstreekse levering wordt er een transportbeweging uit het leverproces gehaald wat onze ecologische footprint tevens ten goede komt. Naast de standaard levering met een 18 meter lange stenentrailer is het mogelijk om voor een kooiaap of een bakwagen te kiezen waardoor levering op moeilijk bereikbare plekken ook mogelijk is. We kunnen zeer snel schakelen.’

Showtuinen

Paviment is gevestigd in Arnhem, waar het tevens een showtuin heeft ingericht. Hier kan men zich laten voorlichten door één van de verkopers van Paviment en zich laten adviseren wat de beste oplossing is voor een tuin, terras of oprit. Naast het bezoeken van de showtuin in Arnhem is het mogelijk om het tuininspiratiecentrum in Utrecht te bezoeken om een groot deel van het assortiment te bekijken en inspiratie op te doen over de laatste trends in sierbestrating en tuinmaterialen.