Eerste editie goed beoordeeld

27-09-2022
Eerste editie goed beoordeeld

De eerste editie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt, die op 24 en 25 augustus 2022 plaatsvond, is door zowel bezoekers als exposanten goed beoordeeld. Ook werden leerpunten meegegeven voor de beursorganisatie. Dat blijkt uit de online bezoekers- en exposanten enquête die kort na de beurs is uitgestuurd.

Eerste editie goed beoordeeld

Beursdirecteur Linda Hoogendoorn – Veelenturf vond het belangrijk om door middel van onderzoek de ervaringen van standhouders en bezoekers op te halen. ‘Deze resultaten bevestigen dat er een goede eerste editie is neergezet.’

Eerste editie goed beoordeeld

Veruit de meest gehoorde klacht bij zowel exposanten als bezoekers betrof de temperatuur. ‘De temperaturen waren extreem hoog, dat heb je niet in de hand, maar moeten we wel meer aandacht aan besteden.’ Dit punt zal bij de komende editie op 7 en 8 februari gelukkig geen issue zijn. En voor de najaarseditie wordt bekeken hoe op hoge temperaturen kan worden ingespeeld. Daarnaast buigt de organisatie zich ook over de indeling en de bewegwijzering van de beurs en de inzet van de mobiele beurshallen.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt krijgt met een gemiddeld waarderingscijfer van een 7,5 een goed oordeel van de deelnemers.

De bezoekers zijn in redelijke mate gespreid over de branches advies, kwekerij, toeleverancier, tuincentrum/retail en groothandel. Van de bezoekers krijgt PLANTARIUM|GROEN-Direkt met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,0 een prima waardering.