Energie in het groen

De Gira energiezuil is gemaakt van weerbestendige materialen en wordt in de tuin bevestigd met een grondcontactdoos. De zuil is uitgerust met geïntegreerde stopcontacten en optioneel uitgerust met een extra lamp. Grasmaaiers en heggenscharen kunnen zo veilig worden aangesloten.

Natuurlijk kan de Gira energiezuil ook op het terras worden gebruikt. Daar levert het

Natuurlijk kan de Gira energiezuil ook op het terras worden gebruikt. Daar levert het stroom voor de elektrische grill, de stereo-installatie, de televisie of de laptop.

De Gira energiezuil is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: als pure voeding met drie of zes SCHUKO-wandcontactdozen, als energiezuil met een extra geïntegreerd lichtelement en als lichtzuil zonder wandcontactdozen. De zuil verspreid een wijd licht waardoor het gazon of terras goed wordt verlicht. Als alternatief kan een rasterschijf worden toegevoegd, waarvan de lamellen het licht ofwel naar beneden laten vallen of naar boven laten richten.

In plaats van de SCHUKO wandcontactdozen kan de Gira energiezuil ook worden uitgerust met andere functies uit het Gira waterdichte schakelaarprogramma, zoals de functies voor een deurintercom. Alle zuilvarianten zijn waterdicht volgens IP 44. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in de kleuren aluminium en antraciet.