Fashion werkschoen

Bata Industrials lanceert, in samenwerking met de Beekman Group, de DB-collectie werkschoenen. Deze fashioncollectie bestaat uit stylish vormgegeven veiligheidssneakers ontworpen door topdesigner Dyanne Beekman (DB).

Foto: Martijn Mathot, Managing Director Bata Industrials, en Dyanne Beekman

Foto: Martijn Mathot, Managing Director Bata Industrials, en Dyanne Beekman

Voor Bata Industrials is de kersverse samenwerking een logische stap: steeds meer harde werkers zien hun werksneakers als mode-item. Ze vinden het belangrijk om er goed uit te zien op de werkvloer.

De eerste serie van de DB-collectie bestaat uit drie werksneakers in Zwart, Wit en Zwart-Wit. Stuk voor stuk eyecatchers onder iedere bedrijfsoutfit. Deze hippe DB.01-sneakers zijn vederlicht en bieden uitstekende ondersteuning en comfort voor een goede stabiliteit. Ze hebben een uitstekende grip en slipweerstand, zelfs boven de Europese veiligheidsnorm. De sneakers zijn antibacterieel en wasbaar voor maximale hygiëne. Verkrijgbaar voor dames en heren in de maten 35 t/m 48.

De drie modellen in de DB-collectie hebben geen veiligheidsneus, bij deze veiligheidsschoenen ligt de nadruk vooral op licht gewicht, uitstekende grip en pasvorm. Binnenkort komt er ook een werksneaker mét veiligheidsneus in de DB-collectie: de DB.02.