Gouden Gieter 2022

27-09-2022
Gouden Gieter 2022

Eurotuin Merelbeke is dit jaar de trotse winnaar van de ‘Addenda Gouden Gieter 2022'.

Gouden Gieter 2022

Het Belgische tuincentrum Eurotuin Merelbeke in regio Oost-Vlaanderen blinkt uit in de verkoop van Addenda Campanula en heeft in seizoen 2023 de meeste aantallen verkocht. Eurotuin Merelbeke verkoopt beide soorten Campanula van Addenda; Ambella® en Adansa® en is dit jaar de trotse winnaar van de ‘Addenda Gouden Gieter 2022'.

Eurotuin Merelbeke is een in 2008 compleet verbouwd en vernieuwd tuincentrum voorzien van een Tuinkaffee en innovatief Tuintheater.

Ewoud Meeuwissen van Addenda® en Jos Glasbergen van groengroothandel Waterdrinker feliciteerden het hele tuincentrumteam van Eurotuin Merelbeke persoonlijk op vrijdag 23 september met deze prachtige titel.

Antony de Pauw, verantwoordelijke planten Eurotuin, en zijn team namen de Gouden Gieter bokaal met een Addenda® prijzenpakket trots in ontvangst. Het prijzenpakket bestond onder andere uit een schitterende Addenda® showpot; een opvallende eyecatcher die niet te missen zal zijn op het Addenda® schap van Eurotuin Merelbeke. Het hele team van Eurotuin werd uiteraard ook beloond met een heerlijke taart!