Groene tijdelijke afsluiting

Mobilane introduceert de MobiGreenFence, een groen alternatief voor kale, traditionele hekken rondom bouwterreinen en op evenementen. MobiGreenFence bestaat uit een duurzame plantenbak met een volgroeide klimophaag langs een gegalvaniseerd frame.

Foto: Mobilane
Foto: Mobilane
Foto: Mobilane

Het is een eenvoudige en snelle manier om een bouwplaats, evenement of andere tijdelijke afsluiting een vriendelijke en natuurlijke uitstraling te geven.

MobiGreenFence heeft een standaardbreedte van 123,5 cm en een hoogte van 235 cm. Andere maatvoering is op aanvraag leverbaar. De bouwhagen kunnen aaneengeschakeld worden geplaatst maar desgewenst ook met traditionele bouwhekken worden gecombineerd.

Het onderhoud van de sterke klimophagen is beperkt doordat de kunststof plantenbak UV-bestendig is en is voorzien van een waterreservoir. Bij langdurige toepassing kan Mobilane zorgdragen voor het onderhoud (voeding- en watergift en snoei).

In de plantenbak is Hedera helix ‘Woerner’ geplant. Onderzoek door de Universiteit van Staffordshire heeft aangetoond dat deze groenblijvende klimopsoort zo’n 40 tot 60% fijnstof afvangt. De hagen worden gekweekt in de eigen kas en zijn voorzien van het keurmerk ‘On the way to planetproof’. Naast duurzaamheid heeft Mobilane maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De Bemmelse groenspecialist biedt daarom ook werkplek aan collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MobiGreenFence is zowel te koop als te huur.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.