Ideaal voor maaiwerk rondom het huis

Gereedschap 19-02
Ideaal voor maaiwerk rondom het huis

Met de accukantenmaaiers FSA 80 en FSA 80 R van STIHL hebben tuiniers voor elke behoefte de juiste oplossing.

Ideaal voor maaiwerk rondom het huis

De accukantenmaaier FSA 80 heeft een dubbele handgreep, ideaal om comfortabel gras of struiken te maaien. In combinatie met het standaardgrassnijblad kan je hem gebruiken om gazons snel en precies op de gewenste hoogte te brengen. De wendbare FSA 80 R met beugelhandgreep is geschikt voor kleine oppervlakken en schuine hoeken. Uitgerust met een draadmaaikop is hij perfect om graskanten en groene vegetatie efficiënt te trimmen.

Ideaal voor maaiwerk rondom het huis

Bosmaaiers met uitstekende balans

De twee bosmaaiers overtuigen door hun uitstekende balans en lage gewicht. Om ervoor te zorgen dat ze comfortabel in de hand liggen, is de bedieningshandgreep van beide modellen bekleed met duurzaam, zacht antislipmateriaal. Bovendien kan je het ophangoog voor de schoudergordel zonder gereedschap langs de steel verschuiven, om het zo aan te passen aan de lengte van de gebruiker.

Het maximale toerental kan je instellen op twee niveaus en traploos aanpassen aan de behoefte, garantie voor uitstekende maaiprestaties met optimale energie-efficiëntie. De hiervoor benodigde energie wordt geleverd door een krachtige 36 V lithium-ion-accu van het STIHL AK systeem, die ook compatibel is met alle andere tuinmachines van dit systeem.