Inspiratiepark voor ‘buitenleven’

02-11-2022
Inspiratiepark voor ‘buitenleven’

Met NOA outdoor living opent vanaf november het meest complete inspiratiepark voor ‘buitenleven’ zijn deuren in Kruisem (België). NOA brengt er op 30.000 m² meer dan 30 high-end merken samen in 12 tuinen.

Inspiratiepark voor ‘buitenleven’

Die tuinen geven een indrukwekkend, maar tegelijk ook realistisch beeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven.

Inspiratiepark voor ‘buitenleven’

Van moderne stadstuin over luxueuze villa met zwembad en pool house, wellness buitencomplex of comfortabel tuinkantoor tot een toegankelijk groenplein in de stad of bij een hotel. De groene oase die NOA outdoor living geworden is, geeft een realistisch beeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven aan iedereen die op zoek is naar inspiratie. En dat in 12 tuinen – zowel commerciële, publieke als residentiële – op een oppervlakte van maar liefst 30.000 m².

Inspiratiepark voor ‘buitenleven’

De initiatiefnemer achter NOA outdoor living is Renson. Paul Renson, CEO Renson: ‘NOA outdoor living ontstond uit een logische evolutie in een sterk veranderd landschap. Voor tuinen is men niet langer op zoek naar één product zoals een overkapping, buitenmeubel of vloerbekleding, maar naar een totaaloplossing. Dankzij de unieke samenwerking tussen al deze high-end merken is NOA outdoor living daarvoor de best mogelijke inspiratiebron.’