Kennis zorgt voor veiligheid

3M brengt het aanbod van alle bij- en herscholing op het gebied van bedrijfsveiligheid samen in een nieuwe, interactieve brochure.

Deze interactieve brochure in pdf-formaat is inzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen,

Deze interactieve brochure in pdf-formaat is inzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen, waardoor het eenvoudig wordt het juiste opleidingsaanbod te vinden en dit direct online te boeken. Hierin zijn zo’n 60 bij- en herscholingscursussen opgenomen die overzichtelijk ingedeeld zijn qua branche. Dit maakt het voor bedrijfsveiligheidsfunctionarissen of werknemers die specifieke informatie zoeken, nog gemakkelijker om het op hun behoeften afgestemde productaanbod te bekijken.

Welke voorschriften moeten worden nageleefd en welke opleidingen voor veilig werken op hoogte worden regelmatig voorgeschreven? Door deze interactieve catalogus te raadplegen, kunnen bedrijven hun eigen opleidingsbehoeften nog gemakkelijker samenstellen. Vanuit het overzicht worden gebruikers intuïtief naar detailpagina's geleid, met daarop specifieke informatie over de afzonderlijke opleidingen. Dankzij hyperlinks kunnen rechtstreeks vanuit de PDF online reserveringen worden gemaakt of vragen worden gesteld.

Het trainingsaanbod omvat alle relevante gezondheidsrisico's, of het nu gaat om ademhalingsbescherming, oog-, gehoor- en hoofdbescherming of persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen op hoogte.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.